Arbejdstøj

Til byggepladsen og kontoret, med eget logo og udtryk 

Download ProJob KatalogDownload Clique Katalog

Profil og arbejdstøj

Vallentine.dk er forhandler af både Clique og ProJob som leverer hver deres brede og varierede indspark til tøjstilen på arbejdsmarkedet. 
Så uanset om du skal have nyt arbejdstøjtøj til de hårdtarbejdende gutter og gutinder som går ude i alt slags vejr, eller om du skal bruge noget mere stilet til kontoret. Så kan jeg hjælpe dig. 
Du kan sætte dit eget præg på tøjet med et bredt farvevalg og mulighed for eget tryk og logo på tøjet.  
Jeg kan også levere et godt tilbud på profil tøj til forskellige events og udflugter som fx. stafet for livet eller DHL stafetten.

  What works in Sweden

  ProJob er en Svensk tøjproducent der udvikler arbejdstøj i høj kvalitet til en overskueligt pris. Med Mottoet “What works in Sweden” sætter de ekstra fokus på at tøjet er udviklet til at klare det hårde arbejde og hårde vejrforhold.

  ProJob bryster sig af høj komfort, holdbarhed og innovation. 
  Du kan være sikker på at få noget arbejdstøj som udfordrer selv de største producenter på både kvalitet og pris.
  ProJob producerer tøj til alle håndværkere, både dem der skal bruge godkendt hi-vis beklædning, holdbart tøj til fx. svejsning og lettere, mere komfortabelt tøj til fx. transport og logistik sektoren.

  All you need is Clique

  Clique producerer et meget bredt og varieret katalog af tøj, rettet mod den mere kontorbaserede sektor. 
  Her får du stilet tøj, der egner sig til mange lejligheder til en yderst overskuelig pris. I kataloget finder du både t-shirts, skjorter, sweatshirts, bukser, tasker, accessories og sågar tøj til børn og unge. 
  Det gør Clique til det ideelle valg, hvis du skal have lavet firmatøj til et større event som fx. DHL stafetten. 
  Clique har et bredt udvalg af farver på alle deres modeller og du kan derfor være sikker på at finde det, der passer sammen med jeres design og udtryk.

  Interesseret i at bestille?

  Så tøv endelig ikke med at kontakte mig, det kan også være at du måske har et spørgsmål eller to, eller bare skal have lidt vejledning til valg af størrelse og model.
  Send mig en E-mail eller ring til mig ved hjælp af knapperne nedenfor.